1:1 coaching

Wie ben jij en waar sta jij nu? Waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat heb je achter te laten? Ik steun je en geef je inzicht, zodat patronen zichtbaar worden en jij degene bent die dit kan doorbreken.

Wat gaan we doen?

We gaan ervaren! Zonder ervaring en emotie komt de verandering moeilijk tot stand. Wat wil jij anders en hoe ziet jouw mooiste toekomst eruit? Samen gaan we aan de slag om patronen te herkennen en te doorbreken. Door je een spiegel voor te houden, krijg je meer zelfinzicht. Door op een diepere laag aan het werk te gaan komt er vanzelf boven drijven waar jij behoefte aan hebt. 
Je leert actie en ontspanning te voelen en te herkennen in je lichaam, zodat het makkelijker wordt om balans te vinden. Hierdoor ga jij je intuïtie en instincten meer gebruiken, en wordt het makkelijker keuzes te maken.
Geen enkel traject is hetzelfde, we gaan aan de slag met wat JIJ nodig hebt. Na een kennismaking waarin we kijken of wat jij vraagt aansluit bij wat ik te bieden heb, komen we tot een exacte invulling van het programma. 
Het 1:1 coachingstraject bestaat uit 6 coachingsgesprekken en een meting. 
[

Hoe dan precies?

Het 1:1 coaching traject bestaat uit 6 coachingsgesprekken en metingen:

 

biofeedbacksessie

De biofeedbacksessie. Na een uur heb je meer inzicht in hoe jij gedurende een dag reageert op prikkels. De informatie die hier uit komt, nemen we in het gehele verdere traject mee in de oefeningen en de training.

 

neurofeedbacksessie

Train je brein in balans. Welke hersengolven overheersen bij jou en hoe kun je ze voor je laten werken? Wat heb je nodig om nog effectiever gedrag te laten zien? Om nieuw gedrag te laten werken, is het belangrijk dat jouw belemmerende overtuigingen omgevormd gaan worden. De meest effectieve manier is om ze in je onderbewustzijn te laten komen, hier is het makkelijker om de belemmerende gedachten positief te herprogrammeren.