kies jouw breinzaak

Welk programma jou helpt om in je volledige potentieel te leven. 

gratis online workshop

Wat is het effect van stress en ontspanning op jouw lichaam? Ik vertel je meer over hoe het werkt in de relatie tussen lichaam en brein, en hoe het een het ander beïnvloedt. Waar kun je naar kijken als je meer inzicht wil hebben in hoe het er voor staat met jouw stressbestendigheid en rust?

your mini road to balance

Online training van 2 weken. Wat is jouw droombeeld van hoe jouw leven eruit ziet? Over 2 weken ben jij bezig deze droom waar te maken. We gaan samen kijken naar hoe die droom eruit ziet, waar jij nu staat en wat je tegenhoudt om deze droom waar te maken. Wil jij echt iets anders? Dan heb je te stoppen met hetgeen je nu doet! Samen werken we toe naar de mooiste versie van jouzelf! Durf jij het aan?

your balance map

Psycho Fysiologische meting, incl terugkoppeling en tips en tricks. Na een uur heb je meer inzicht in hoe jij gedurende een dag reageert op prikkels. Wat is het effect van stress en ontspanning op jouw lichaam? Je krijgt inzicht en concrete toepassingen om meer in balans te komen, zodat je kwaliteiten volledig tot uiting kunnen komen.

your balance plan

your balance map een rapport waarin je alles nog eens terug kunt zien en lezen. Hierna volgt een gesprek waarin we volledig gericht op jouw dagelijks leven samen gaan kijken hoe jij nog meer in je kracht komt te staan.

Nu: tijdelijke actieprijs!

your road to balance

In 3 maanden naar optimale balans. Een leven zoals jij het liefste leeft! Het effect is dat jij vanuit jezelf gaat handelen en denken, en je niet langer laat beïnvloeden door jouw omgeving. Je leert je lichaam nog beter aanvoelen en signalen herkennen, waardoor je een wijze vrouw wordt die in balans is en zich vrij voelt!

I am balance 

In 6 maanden naar leven wie jij echt bent! Een uitgebreide versie van Your Road to Balance. Het effect is dat jij vanuit jezelf gaat handelen en denken, en je niet langer laat beïnvloeden door jouw omgeving. Je leert je lichaam nog beter aanvoelen en signalen herkennen, waardoor je een wijze vrouw wordt die in balans is en zich vrij voelt!

1:1 coaching

We gaan ervaren! Zonder ervaring en emotie komt de verandering moeilijk tot stand. Wat wil jij anders en hoe ziet jouw mooiste toekomst eruit?
Dit is een op maat gemaakt traject, we gaan aan de slag met wat JIJ nodig hebt.

Het 1:1 coachingstraject bestaat uit 6 coachingsgesprekken en een meting.

workshop op maat

Ik kom graag bij jou en je collega’s, vrienden, clubgenoten, of een ander gezelschap langs om meer inzicht te geven in hoe jullie je brein fit kunnen houden en in balans blijven.
Samen kijken we wat nodig is, en ik richt de workshop daar volledig op in. 

 

meer balans, voor minder!

Nu tijdelijk Your Balance Plan voor
€300 in plaats van €375!

meer balans in mijn lijf en leven

Marieke stelde me direct op mijn gemak, ze was erg open en nodigde me uit om mijn verhaal te doen. Ze heeft me inzicht gegeven in mijn valkuilen, en hoe de overbelasting in mijn lichaam werkt. Marieke heeft me laten zien hoe sensitief het lichaam is en hoe meetbaar het is waar de energie naartoe gaat. Door de concrete opdrachten die ik meegekregen heb, kon ik direct aan de slag om weer meer balans in mijn lijf en leven te krijgen.

~ J.W. uit Emmen

ik ben goed in balans en weet hoe ik dit kan vasthouden

Ik wist dat brein, hart en buik met elkaar in verbinding staan, maar nieuw voor mij is de meetbaarheid hiervan. Het is voor mij een eyeopener dat een onschuldige vraag zoveel stressprikkel afgeeft! De dagelijkse gebeurtenissen geven dus soms behoorlijk wat prikkels af. Marieke heeft me geholpen met tips hoe ik stress los kan laten, zodat het makkelijker wordt terug te keren naar de ontspanning. Als dit te lang doorgaat kan het gevoel van (even) opgebrand zijn langskomen. Ze onderzoekt of mijn ‘buikgevoel’ klopt of juist afwijkt van mijn verstand.

Ik ga naar huis met een fijn gevoel dat nog blijft sudderen. Ik ben goed in balans en weet hoe ik dit kan vasthouden.

~ L uit Soest

Klaar voor jouw nieuwe leven?

Of heb je toch nog vragen? Wat is de beste oplossing voor jou om te verbinden met focus, vitaliteit en vrijheid en in jouw volledige potentie te leven?