breinzaak

De maatschappij legt ons veel op, maar weet je nog wat je zelf denkt, voelt en het liefst doet? Breinzaak helpt patronen bloot te leggen en de vicieuze cirkel te doorbreken, zodat je kunt gaan leven vanuit wie je werkelijk bent! 

Je brein en je hart (lichaam) staan in nauw contact en beïnvloeden elkaar. Door balans in je lichaam ben je beter bestand tegen stress en ervaar je meer vrijheid. De focus wordt duidelijk. Andersom geldt ook: een fitter lichaam door een andere mindset. 

verander jouw wereld

Elke nieuwe gedachte leidt tot een verandering in de spieren. En andersom: elke verandering in de spieren leidt tot een nieuwe gedachte, met bijbehorende emoties en gevoelens. Dit noemen we psychofysiologie. 95% van wie we zijn op ons 35e, is samengesteld uit gedrag, emoties, gewoontes, overtuigingen en gedachten die functioneren als ons eigen computerprogramma. Als je dit weet, is het dus mogelijk om gedragspatronen, maar ook gevoelens en emoties om te buigen naar de beste versie van jezelf. 

Door op verschillende (fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend) niveaus informatie te verzamelen, vallen puzzelstukjes makkelijker op hun plek. Door hier vervolgens balans in aan te brengen gaat de energie vrijer stromen, met meer focus, vitaliteit en vrijheid als gevolg.

De beste versie van jezelf is al ergens, samen gaan we kijken wat er voor nodig is om deze persoon te vinden en te worden. 

Ik help je door samen te gaan kijken wat voor jou het beste werkt, Maar eerst brengen we in kaart op welke vragen jij antwoord wilt en wat jouw doel is.

Jouw waarden zijn belangrijk.
Wat is voor jou het belangrijkst in het leven, waar wil jij niet zonder leven?
Hoe komen deze waarden nu tot uiting in je leven?
Waar liggen jouw sterke kanten en hoe kan je hier meer gebruik van kan maken?

Vervolgens gaan we aan de slag. Door de verschillende niveaus -fysiek, emotioneel, mentaal en zingeving- aan te raken, kunnen we goed in kaart brengen waar de blokkades zitten en doelgericht te werk gaan

Dan maken we een werkbaar plan waar jouw kracht in naar voren komt en je vanuit rust en vertrouwen kunt handelen. 

Door iets in het systeem te veranderen, en daarmee de vicieuze cirkel te doorbreken, benut je je volledige potentieel. Hoe ga je hiermee aan de slag?

werkwijze

Iets in je omgeving veranderen

De transformatie van jouw interne wereld zal ook jouw externe realiteit doen veranderen.

Iets in jouw eigen gedrag veranderen

We nemen afscheid van losse eindjes, oude patronen en gedragingen.

Iets in je lichaam veranderen

We transformeren naar vaste verbinding met de nieuwe, wensbare versie van jezelf.