your road to balance

In 3 maanden naar optimale balans. Een leven zoals jij het liefste leeft!

Het effect is dat jij vanuit jezelf gaat handelen en denken, en je niet langer laat beïnvloeden door jouw omgeving. Je leert je lichaam nog beter aanvoelen en signalen herkennen, waardoor je een wijze vrouw wordt die in balans is en zich vrij voelt!

Wat gaan we doen?

Gericht op jouw situatie kijk je naar wat jou helpt naar meer balans. Wie ben jij en waar sta jij nu? 

Waar wil je naar toe en wat is daarvoor nodig? Wat heb je achter te laten?

Ik steun je en geef je inzicht, zodat jij kunt gaan leven naar wie jij eigenlijk echt bent! Leer je intuïtie en instincten te gebruiken, en laat je niet langer beïnvloeden door wat (jij denkt dat) er van jou verwacht wordt!

Door oefeningen en opdrachten word je direct in de actiestand gezet. Ik inspireer je met nieuwe inzichten en informatie, en daarnaast ervaar je zelf de impact van veranderingen.

Ze gaan voor je werken als een katalysator en zijn een bevestiging dat je op de juiste weg bent.

[

Wat voor opdrachten dan precies?

De opdrachten zijn zodanig dat je er niet alleen fysieke tijd in steekt, maar vooral aan het denken gezet wordt. Dit proces gaat 24 uur per dag door, en dat is nu net de bedoeling. Nieuw gedrag aanleren betekent niets anders dan het creëren en bestendigen van nieuwe verbindingen tussen hersencellen. Om deze zandweg tot een snelweg te laten worden, is herhaling nodig. Dus meerdere keren per dag en week gedachten en gevoel oproepen en ‘allignen’. Een gedragsverandering start met hardnekkige overtuigingen die jij meegekregen hebt vanuit je opvoeding. Een aantal daarvan zijn niet meer functioneel en belemmeren je in jouw dagelijkse functioneren. Dit gaan we doorbreken! Door herprogrammering van je hersencellen, gaat nieuw gedrag uiteindelijk als vanzelf!

Jouw nieuwe versie is niet langer een droom, maar de werkelijkheid!

[

Gesprekken

In de 2 1-op-1 gesprekken bespreken we de opdrachten waar jij thuis mee aan de slag bent geweest. Ik spiegel je en stel je kritische vragen, waardoor je je zelf niet langer voor de gek kunt houden. We gaan echt het diepe in, want voordat we uit het water springen moeten we eerst de bodem aangeraakt hebben. Dat betekent niet dat we ellenlange gesprekken voeren en tot de bodem analyseren, maar een aantal belangrijke dingen aanraken om vervolgens in de actiestand te komen.

€ 1149

extra module / biofeedbacksessie

Biofeedbacksessie.  Na een uur heb je meer inzicht in hoe jij gedurende een dag reageert op prikkels. De informatie die hier uit komt, nemen we in het gehele verdere traject mee in de oefeningen en de training.

  

 

€ 125

extra module / neurofeedbacksessie

Train je brein in balans. Welke hersengolven overheersen bij jou en hoe kun je ze voor je laten werken? Wat heb je nodig om nog effectiever gedrag te laten zien? Om nieuw gedrag te laten werken, is het belangrijk dat jouw belemmerende overtuigingen omgevormd gaan worden. De meest effectieve manier is om ze in je onderbewustzijn te laten komen, hier is het makkelijker om de belemmerende gedachten positief te herprogrammeren.

€ 125