your balance plan

Psycho Fysiologische meting, incl terugkoppeling en tips en tricks.

Na een uur heb je meer inzicht in hoe jij gedurende een dag reageert op prikkels. Wat is het effect van stress en  ontspanning op jouw lichaam? Je krijgt inzicht en concrete toepassingen om meer in balans te komen, zodat je kwaliteiten volledig tot uiting kunnen komen.

Wat heb ik hier aan?

Inzicht in hoe je met stress omgaat is belangrijk omdat een rustig autonoom zenuwstelsel de basis vormt om goed te kunnen functioneren en voor een optimale werkend brein.

Het autonoom zenuwstelsel stuurt lichaamsfuncties aan die vanzelf gaan, zoals ademhaling, hartslag, bloeddruk, spijsvertering en het immuunsysteem. Bij spanning of langdurige stress raakt het evenwicht in het

autonoom zenuwstelsel verstoord. Dit heeft effect op zowel je lichamelijke als geestelijke fitheid. 

Waar wordt naar gekeken?

In de analyse wordt gekeken naar hoe jij met stress omgaat en waar jij nog meer rust kunt creëren.

 een rapport waarin je alles nog eens terug kunt zien en lezen. Hierna volgt een gesprek waarin we volledig gericht op jouw dagelijks leven samen gaan kijken hoe jij nog meer in je kracht komt te staan.

hierbij zijn 3 dingen belangrijk:

 

  1. Hoe ontspannen ben jij in de basis?
  2. Hoe actief reageert jouw lichaam op mentale inspanning?
  3. Komt jouw lichaam voldoende tot rust als de situatie dat toelaat?

Als je dit weet, kun je ook de volgende stap gaan zetten naar meer ontspanning en balans.

Met tips en tricks kan je direct aan de slag om meer balans aan te brengen, zodat de energie in je lichaam en geest terugkomt. Je kunt vanuit vrijheid handelen, zodat je kwaliteiten optimaal tot wasdom komen.

van € 375 voor € 300